Voordelen van
nieuwbouw

Zoekt u een huurappartement? Dan kunt u een bestaand huurappartement kiezen. Maar wist u dat een nieuwbouwappartement van a.s.r. real estate vele voordelen biedt? We zetten ze voor u op een rij. Wilt u nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl.

 • U bent de eerste bewoner

  We starten met de verhuur als de bouw bijna klaar is. Zodra u de sleutel krijgt, kan het genieten beginnen. Want u bent de eerste huurder, waardoor de hele woning lekker fris en nieuw is. U werkt het af precies zoals u dat wilt.

 • Nieuwbouw is duurzaam en onderhoudsarm

  a.s.r. real estate verhuurt duurzame woningen op mooie locaties. Dat is onze missie. Het duurzame karakter ziet u terug in de onderhoudsarme en duurzame materialen die we gebruiken. Daardoor heeft uw appartement de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig.

 • Comfortabel en zuinig wonen in een nieuwbouw huurappartement

  Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste regelgeving en dat betekent dat u geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. De appartementen hebben vloerverwarming. Heel comfortabel! Daarbij heeft u bij nieuwbouw lage energielasten, door de uitstekende isolatie, dubbele beglazing en zonnepanelen op het dak. Ook de luchtkwaliteit voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet uw nieuwe woning eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen. Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil.

 • Gloednieuw en luxe afgewerkt

  Als u een woning van a.s.r. real estate huurt, krijgt u een compleet en luxe afgewerkt huis. De badkamer heeft mooi, modern sanitair en tegelwerk. Voor de keuken kiezen wij altijd een mooi keukenblok uit waarin minstens 5 inbouwapparaten komen. Tot slot zijn de wanden strak afgewerkt en wit geschilderd.

 • Voel u veiliger in een nieuwbouwwoning

  Een nieuwbouwwoning wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Onze woningen voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat ziet u terug in inbraakwerend hang- en sluitwerk. Uw woning is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is een nieuwbouwwoning voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontractdozen voorzien van randaarde.

 • Nieuwbouw is duurzaam

  Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is onder meer te danken door het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken we steeds duurzamere bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.